KLOAKMESTER
ESBJERG og VARDE

Er uheldet ude og afløbet stoppet? Som kloakmester udfører vi en bred vifte af opgaver indenfor kloakservice for både erhvervsdrivende, offentlige og private.

Effektiv kloakservice

Mangler du en autoriseret kloakmester i områderne nær Esbjerg og Varde, så kan du med fordel kontakte Leif Andersen ApS. Vi har mere end 40 års erfaring med kloakarbejde, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med din kloak, hvis der er problemer med den.

Z
Nye kloakanlæg
Z
Renovering
Z
Spuling af kloakken
Z
TV-inspektion af huskloakker
Z
Lukning af brønde/boringer
Z
Forsikringsskader
Hvad enten du skal have lagt et nyt kloakanlæg, eller blot skal have spulet kloakken, så står vi klar til rykke ud. Vi kan desuden give gode råd og vejlede omkring hvordan du undgår at kloakken stopper i fremtiden.

Hvorfor stopper kloakken?

Der kan være mange grunde til at en kloakstopper, men oftest skyldes det en ophobning af skidt eller snavs omkring de aflejringer som uundgåeligt opstår i kloaksystemet. Har man tilbagevendende problemer med kloakken kan det være en god idé at gennemgøre en TV-inspektion som afslører eventuelle problemer med brud på rørene, rotter eller andet.

KONTAKT DIN KLOAKMESTER

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag endelig kontakt på tlf. 75 26 42 71 og hør nærmere. Vi arbejder i et større område dækkende bl.a. Esbjerg og Varde.